Gripp

Business software for agencies and services providers.

Gesamtbewertung

4,5 /5
(15)
Preis-Leistungs-Verhältnis
4,5/5
Funktionen
4,3/5
Bedienkomfort
4,4/5
Kundenbetreuung
4,5/5

100%
haben diese Anwendung empfohlen
Sortieren nach

15 Bewertungen

Rob
Gesamtbewertung
  • Branche: Marketing & Werbung
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Ambassadeur van Gripp

Bewertet am 1.6.2021

Gewoon heel goed, heb het al op diverse plekken aanbevolen.

Vorteile

Gemak, eenvoud, doet gewoon wat het moet doen.

Nachteile

Weinig personalisatiemogelijkheden, oplossingen voor marketing (automation) zijn beperkt.

In Betracht gezogene Alternativen

Zoho CRM, Teamleader und HubSpot CRM

Warum Gripp gewählt wurde

Gemak en doorontwikkeling

Gründe für den Wechsel zu Gripp

Nederlandse organisatie, referenties van anderen.
Ralph
Gesamtbewertung
  • Branche: Marketing & Werbung
  • Unternehmensgröße: Selbstständig
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Compleet pakket dat dagelijkse routines vergemakkelijkt

Bewertet am 1.6.2021

Prettige tool voor dagelijks gebruik, maakt dagelijkse administratieve zaken gemakkelijker op een begrijpelijk wijze.

Vorteile

Dagelijkse taken als gedetailleerde urenregistratie, projectplanning en offertes creëren minder tijdrovend.

Nachteile

Een goede mobiele versie ontbreekt. De tool is te raadplegen op een mobiel, maar niet ideaal. Voor urenregistratie is een aparte app beschikbaar, maar die werkt niet intuïtief.

Rik
Gesamtbewertung
  • Branche: Grafikdesign
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 7.0 /10

Snel, eenvoudig en goed schaalbaar, maar wel alle controle en inzichten.

Bewertet am 2.6.2021

GRIPP is een uitermate nuttige oplossing die veel zaken bundelt in 1 platform, waarbij je als organisatie essentiële zaken als planning, relatiebeheer, offertes, administratie en hr zaken kan stroomlijnen, waarbij je ook nog eens snel inzicht hebt ik alle facetten qua omzet, uren, etc. De schaalbaarheid is heel erg fijn. Met een schakel omzetten voeg je een nieuwe collega of tijdelijke stagiaire bij of af.

Vorteile

De planning tool is essentieel, net als de offertes / facturen en het administratieve (ook boekhouding) deel van GRIPP. We werken er iedere dag veelvuldig mee en houden er alles van onze organisatie in bij. Essentieel onderdeel van onze dagelijkse werkzaamheden.

Nachteile

Zonder enige boekhoudkundige voorkennis is het integreren van die module wel complex. Dat ligt niet aan GRIPP, maar aan de inhoud qua boekhoudkundigheid. Dit zou makkelijker moeten kunnen.
De versie voor op mobiele telefoon is helaas ondermaats. Die werkt niet zo fijn als de reguliere versie. Daarop kijken ik enkel voor de planning.

Mario
Gesamtbewertung
  • Branche: Marketing & Werbung
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Gripp

Bewertet am 1.6.2021

De ervaring is goed. Een snelle helpdesk die voorheen op via de desktop applicatie via een button onderaan de pagina snel te bereiken was. Om 1 of andere redenen is deze weggehaald.

Vorteile

Gripp is gebruiksvriendelijk en snel onder de knie te krijgen. Grote knoppen snel thuis

Nachteile

Het nadeel is dat de bijgeleverde app niet goed functioneert en niet dezelfde gebruiksvriendelijkheid heeft zoals de desktop applicatie wel kent.

Sanne
Gesamtbewertung
  • Branche: Marketing & Werbung
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Fijne tool

Bewertet am 1.6.2021

Vorteile

Gripp helpt ons bij veel processen in het bedrijf te stroomlijnen: CRM, opdrachten facturatie, verlof, zit er allemaal in.

Nachteile

Ik vind het programma nog steeds niet echt mooi, en dat is wel belangrijk om mee te werken. Verder zou ik graag op opdracht dingen kunnen wegleggen om te ontwikkelen.

Marco
Gesamtbewertung
  • Branche: Design
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Get the Gripp

Bewertet am 1.6.2021

Super!! onze organisatie kan niet meer zonder.

Vorteile

Offerte & Facturatie module zijn voor ons het belangrijkste, super in gebruik.

Nachteile

Vind de planning niet "kijk" vriendelijk, moeilijk om dingen te lezen.
Wij zetten de planning op 5 dagen, als er meerdere dingen gepland zijn voor meerdere personen valt er een hoop info weg.
Heb andere planning software gezien die dat beter visualiseert.

In Betracht gezogene Alternativen

Rodeo

Warum Gripp gewählt wurde

James pro was goed in Planning, meer niet, Gripp bied alles wat wij nodig hebben

Gründe für den Wechsel zu Gripp

Gripp bied alles wat wij nodig hebben
Simone
Gesamtbewertung
  • Branche: Möbel
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Zeer gebruiksvriendelijke software

Bewertet am 1.6.2021

Erg tevreden over service ondersteuning. Je wordt altijd goed en snel geholpen

Vorteile

Alles gaat veel sneller, van offerte tot opdracht or factuur. Alles in 1 pakket heel gemakkelijk om mee te werken

Nachteile

Het inzien van omzet gaat niet per opdracht maar per opdracht regels, dat vind ik onoverzichtelijk.
Administratief niet alle uitdraai mogelijk.
Ook bijvood een opdracht lijst kun je niet uitdraaien

Terry
Gesamtbewertung
  • Branche: Grafikdesign
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Serieuze Gripp op je bedrijf

Bewertet am 1.6.2021

Goede heldere en plug en play applicaties, fijne support afdeling, vragen worden serieus genomen.

Vorteile

Met alle hardware devices overal en altijd in kunnen loggen op het GRIPP software pakket en met deze applicatie te allen tijden volledig inzicht hebben in je bedrijfsvoering, agenda en projecten.

Nachteile

Er zijn weinig minpunten, slechts een enkel dingetje dat nog niet vrij aan te passen is voor bijv. in internationale layouts, maar dat is een kleinigheid en goed mee te leven.

Wouter
Gesamtbewertung
  • Branche: Marketing & Werbung
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

De naam zegt het al......Gripp (op de zaak hebben)

Bewertet am 1.6.2021

Vorteile

Alles wat je doet is “gelogged” kan makkelijk weer belangrijke informatie terug vinden.

Snelheid van offertes maken en dit ook qua presenteren op mooie manier.

Lage instap curve. Als je er een paar dagen met de software werkt worden functies al heel snel duidelijk.

Kan wel zo doorgaan. Maar dit is een heel mooi compleet pakket vanaf opdracht tot aan facturering

Nachteile

Heb ik eigenlijk niets kunnen vinden.
Tja, misschien de maandelijkse abonnementskosten.
Misschien de keuze om het pakket te kopen met jaarlijkse servicekosten

Michel
Gesamtbewertung
  • Branche: Design
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Grip op je zaak

Bewertet am 1.6.2021

Enorm enthousiast team en blijven ontwikkelen. Luisteren maar feedback en doen er vervolgens ook wat mee. Lage financiële instap met goede uitbreidingsmogelijkheden.

Vorteile

Uitgebreid softwaresysteem en toch zo eenvoudig te bedienen.

Nachteile

Planningsmodule wordt aan gewerkt, maar is voor ons nog niet optimaal.

Martijn
Gesamtbewertung
  • Branche: Design
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

zakelijk inzicht altijd up to date

Bewertet am 3.6.2021

Met name het feit dat ik altijd inzicht heb in de huidige status van uren, projecten, inkoop en verkoop vind ik heel erg prettig.

Vorteile

Ik vind het ontzettend fijn dat projectadministratie en boekhouding in 1 omgeving zit en dat dat heel natuurlijk samengaat in Gripp. Dat maakt het boekhouden ook begrijpelijker en zelfs leuker. De support is ook prettig en bereikbaar, dat vind ik een grote plus.

Nachteile

De rapportagetool werkt niet erg intuïtief en toegankelijk, de filters zijn soms lastig in te stellen. Exports (bijvoorbeeld grootboek) maken voor de accountant is lastig.

Remy
Gesamtbewertung
  • Branche: Medienproduktion
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Met Gripp meer Grip

Bewertet am 1.6.2021

Vorteile

het maken van pakketten en de planningsmodule inclusief verlofmodule. Verder de compleetheid dus inclusief boekhoudpakket.
Zou heb je altijd real time overzicht.

Nachteile

Geen mogelijkheid tot beheer van machines en auto's e.d. Dus die kun je niet plannen.
Alleen koppeling met andere apps voor monteurs. Dit zou ik liever geïntegreerd zien

Linda
Gesamtbewertung
  • Branche: Grafikdesign
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Iedere dag word ik er weer blij van zo makkelijk en vernieuwend

Bewertet am 2.6.2021

De interne notities die je apart kan laten meeprinten op een bon is erg handig! Er is vrij simpel zoveel handigs mogelijk

Vorteile

Kan heel eenvoudig maar ook erg gedetailleerd, de uitleg op de site maakt dat je alles kan.

Nachteile

Een aantal voorbeeld bedrijven hoe zij het hebben ingericht laten zien op de site?

Mischa
Gesamtbewertung
  • Branche: Onlinemedien
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Toptool. Helpt ons enorm

Bewertet am 2.6.2021

We werken al jaren en steeds uitgebreider met Gripp. Het geeft ons inzicht en controle.

Vorteile

Snelheid, gebruiksgemak, inzicht, controle

Nachteile

Het is soms even zoeken waar de opties zitten omdat ik alle rechten heb. Grafisch zou het misschien net is krachtiger kunnen.

Roy
Gesamtbewertung
  • Branche: Marketing & Werbung
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 7.0 /10

x

Bewertet am 1.6.2021

zeer goed, behalve dat er nog geen mogelijkheid tot week/maand-planning is.

Vorteile

gebruikersgemak & koppelingen met andere applicaties zoals Outlook & Exact

Nachteile

- de mogelijkheid om een week/maandplanning te gebruiken waarbij opdrachten en contracten wekelijks/maandelijks terugkeren.