Shiftbase

4,4 (195)
Eine Bewertung schreiben
Personaleinsatzplanungssoftware

Gesamtbewertung

4,4 /5
(195)
Preis-Leistungs-Verhältnis
4,4/5
Funktionen
4,2/5
Bedienkomfort
4,3/5
Kundenbetreuung
4,6/5

95%
haben diese Anwendung empfohlen
Sortieren nach

195 Bewertungen

Verifizierter Rezensent
Gesamtbewertung
  • Branche: Medienproduktion
  • Unternehmensgröße: 1 001–5 000 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Erleichtert die Dienstplanung

Bewertet am 31.10.2022

Wir nutzen nicht alle Funktionen (z.B. Lohnberechnung) und sind trotzdem sehr zufrieden.

Wir nutzen nicht alle Funktionen (z.B. Lohnberechnung) und sind trotzdem sehr zufrieden.

Vorteile

Transparentes Preismodell, einfache Einrichtung und guter Support. Mitarbeiter und Management nutzen auch sehr gerne die App.

Nachteile

Andere Anbieter werben mit „sich selbst planenden Dienstplänen“, die man nachträglich noch anpassen kann. Das bietet Shiftbase m.W. nicht.

In Betracht gezogene Alternativen

Papershift

Warum Shiftbase gewählt wurde

Wachsendes Team und Anforderungen.

Zuvor genutzte Software

Microsoft Excel

Antwort von DifferentLab

Thank you so much for this review and your feedback. Good to see that Shiftbase works well for everyone and that you are happy with our customer service.

Anja
Gesamtbewertung
  • Branche: Gesundheit, Wellness & Fitness
  • Unternehmensgröße: 2–10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Pure Zufriedenheit

Bewertet am 3.11.2022

Ich bin rundum zufrieden

Ich bin rundum zufrieden

Vorteile

Die schnelle Aktualisierung, die gute Übersicht und der gute Kundenservice. Auf Fragen gibt es sofort eine Antwort und das Team ist immer nett, freundlich und gut gelaunt.

Nachteile

Am Anfang harkte es etwas mit dem Einloggen bei den Mitarbeiterinnen, wenn die App dann aktualisiert wird, funktioniert es auch schnell wieder.

Antwort von DifferentLab

Thank you for your kind review, good to hear that you are happy with our customer service. That's what we do it for.

Thomas
Gesamtbewertung
  • Branche: Gesundheit, Wellness & Fitness
  • Unternehmensgröße: 11–50 Mitarbeiter
  • Täglich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 7.0 /10

Licht und schatten

Bewertet am 12.10.2020

Durch Shiftbase im vergleich zum alten Programm hoffentlich weiterhin Zeitersparnis.

Durch Shiftbase im vergleich zum alten Programm hoffentlich weiterhin Zeitersparnis.

Vorteile

Online Performanz sehr gut, zugriff von überall, flexible eintragung

Nachteile

- Feiertage müssen händisch, einzeln und für jedes Jahr extra eingetragen werden.

- Manches vielleicht korrekt, aber zu kompliziert erklärt.

- Verträge / Urlaubstage werden nicht immer aktuell bzw garnicht angezeigt.

Leonie
Gesamtbewertung
  • Branche: Einzelhandel
  • Unternehmensgröße: 11–50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Schon sehr gut, aber noch Luft nach oben

Bewertet am 9.11.2022

Vorteile

unterschiedliche Farben für Schichten/Teams, minutengenaue Zeiterfassung

Nachteile

gefühlt zu oft Neuerungen, die man verstehen und allen Mitarbeitern erklären muss (und die unserer Meinung nach nicht nötig sind)

Sonja
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Unternehmensgröße: 11–50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Sehr gute Bewertung

Bewertet am 31.10.2022

sehr gut

sehr gut

Vorteile

Das einfache Handling und der sehr gute Support

Nachteile

Ich habe keine Kritik am System ... aus diesem Grund kann ich nicht mehr schreiben :-)

Antwort von DifferentLab

Thank you for your review. Great to see that you are so satisfied with our product and service. Good service is our top priority.

Nadine
Gesamtbewertung
  • Branche: Alternative Medizin
  • Unternehmensgröße: 11–50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Bewertung

Bewertet am 6.7.2020

Optimaler dienstplan

Optimaler dienstplan

Vorteile

Einfache übersichtliche Bedienung. Für uns in der Pflege der perfekte dienstplan

Nachteile

Keine nennenswerten Nachteile. Wir haben keinerlei Probleme

Antwort von DifferentLab

Guten Tag Frau Hermann,

Vielen Dank fur Ihr positives Feedback! Wir freuen uns sehr, dass Shiftbase Ihnen so gut gefallt.

Freundliche Gru?e,
Lina Ziebell

Ursula
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Unternehmensgröße: 2–10 Mitarbeiter
  • Täglich für 6-12 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Preis Leistungsverhältnis super

Bewertet am 24.6.2020

Dienstplanung, Stundenerrechnung

Dienstplanung, Stundenerrechnung

Vorteile

Mit dem Produkt kann man sehr gut arbeiten.

Nachteile

Am Anfang gab es ein paar Schwierigkeiten mit der Benutzung, aber Hilfe war immer verfügbar

Antwort von DifferentLab

Liebe Ursula,

vielen Dank fur Ihr Feedback. Wir freuen uns sehr, dass Ihnen Shiftbase und unser Service so gut gefallt und hoffen, dass Sie auch zukunftig Freude an der Nutzung haben werden. Wir stehen Ihnen naturlich weiterhin fur Fragen und Unterstutzung zur Verfugung.

Beste Gru?e, Bart

Christian
Gesamtbewertung
  • Branche: Einzelhandel
  • Unternehmensgröße: 11–50 Mitarbeiter
  • Wöchentlich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Rundum sehr gelungen

Bewertet am 16.9.2020

Vorteile

- übersichtliche Planungsansicht
- das es Terminals gibt über die gestempelt werden kann
- Schnelligkeit
- gute usability

Nachteile

- Statistik ist unzureichend
- uns fehlt eine saubere Übersicht in der ein Mitarbeiter seine monatlichen Stunden, inkl. Überstunden, Urlaub, etc. sehen kann. Dies sollte in einer Liste ersichtlich sein ohen das viel Formatierungsarbeit geleistet werden muss. Eine Art Monatsprotokoll je Mitarbeiter, gerne als PDF.

Iman
Gesamtbewertung
  • Branche: Versicherung
  • Unternehmensgröße: 501–1 000 Mitarbeiter
  • Täglich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 4.0 /10

Gute Anwendung aber nicht einfach zu bedienen

Bewertet am 22.11.2023

Ist noch Verbesserungsfähig und man kann das noch ausarbeiten

Ist noch Verbesserungsfähig und man kann das noch ausarbeiten

Vorteile

Das Design dieser Anwendung gefällt mir am besten

Nachteile

Die unübersichtliche Aufstellung der Anwendung gefällt mir nicht

Antwort von DifferentLab

Guten Tag,
es freut uns zu lesen, dass Ihnen das Design von Shiftbase gefällt. Natürlich sind wir interessiert, die Usability von Shiftbase für Sie zu verbessern. Welche Punkte sollten wir anpassen, um Shiftbase einfacher zu machen? Gerne können Sie uns ein Feedback auf [email protected] zukommen lassen.

Michael
Gesamtbewertung
  • Branche: Eventservice
  • Unternehmensgröße: 11–50 Mitarbeiter
  • Wöchentlich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Teamwork Kultin

Bewertet am 9.12.2020

Veranstaltungsorganisation hat sich sehr vereinfacht, die Teilnehmer arbeiten gerne mit Shiftbase....

Veranstaltungsorganisation hat sich sehr vereinfacht, die Teilnehmer arbeiten gerne mit Shiftbase. Wir sind ein gemeinnütziger Verein, alle arbeiten ehrenamtlich.

Vorteile

Schichten eintragen und Verwalten, Information, Nachrichten, Kommentare, Übersicht, intuitiv

Nachteile

Können wir schlecht sagen, weil wir die kostenlose Version benutzen.

Ilona
Gesamtbewertung
  • Branche: Krankenhausversorgung & Gesundheitswesen
  • Unternehmensgröße: 1 001–5 000 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Zeer tevreden met Shiftbase

Bewertet am 31.10.2022

Goed

Goed

Vorteile

Programma is makkelijk in gebruik. Overzichtelijk en goed in te delen voor verschillende locaties en of teams. Uren registratie en accorderen van gewerkte uren gaat makkelijk en is overzichtelijk. Afwezigheid en verzuim kan makkelijk worden geregistreerd. Een goed programma voor een organisatie waar er veel veranderingen zijn op korte termijn.

Nachteile

Het is jammer dat je geen locaties en of diensten kan opslaan in een soort geschiedenis zonder deze er totaal uit te halen. Het kan handig zijn om iets uit het verleden op te zoeken. Het is jammer dat je aantekeningen die je maakt in een personeelsdossier niet in het systeem kan doorzetten naar leidinggevende andere coördinatoren.

Antwort von DifferentLab

Thank you so much for your review and kind words. We really appreciate this. Thank you also for the feedback you gave us. This will always be looked at. Often, more is possible than you think. Please feel free to contact us. Our customer service will be happy to look at the possibilities with you and whether some options are already possible.

Herman
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Unternehmensgröße: 11–50 Mitarbeiter
  • Täglich für 6-12 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

In mijn branche koploper

Bewertet am 16.6.2020

Ik ben zelf ex-automatiseerder en dus erg kritisch. Wij hebben reeds enkele planningspakketten...

Ik ben zelf ex-automatiseerder en dus erg kritisch. Wij hebben reeds enkele planningspakketten geprobeerd. In alle gevallen was het gebruiksgemak matig en werden vaak dingen beloofd die vervolgens op de plank bleven liggen.
Ik heb de mogelijkheid gehad om met de proefversie Shiftbase ervaring op te doen, maar was na enkele dagen al overtuigd dat dit pakket in ieder geval voor de eisen die wij stellen, met kop en schouders boven de anderen uitstak.

Vorteile

Qua functionaliteit doet het pakket wat het moet doen. Eenvoudig plannen, beschikbaarheid medewerkers beheren, diverse duidelijke schermoverzichten. App voor medewerkers waarin belangrijke zaken als inzien planning, ruilverzoeken indienen en accepteren, openstaande diensten oppakken, nieuwsbrieven lezen (en beantwoorden) op eenvoudige wijze worden aangeboden.
Integratie met de software van ons payroll-bedrijf (Connexie), waardoor uren doorgeven binnen 2 minuten is afgehandeld.
Integratie met kloksysteem, zodat klokuren automatisch naast roosteruren worden gehouden.
Bij eventuele vragen of onduidelijkheden kun je gebruik maken van de chat, hierin wordt meestal binnen 5 minuten op professionele wijze geantwoord.

Nachteile

Eigenlijk weinig minpunten. Ik heb enkele suggesties gedaan die overzichten voor mij nog verder vereenvoudigen, en die hopelijk in de wishlist terecht komen.

Antwort von DifferentLab

Beste Herman,

Bedankt voor je positieve review!

We blijven constant naar onze klanten luisten, voor de beste gebruikerservaring.

Groeten Bart

Roland
Gesamtbewertung
  • Branche: Bekleidung & Mode
  • Unternehmensgröße: 51–200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Aandachtspunten

Bewertet am 9.7.2020

Het snel schakelen tussen de filiaalplanningen en het onder elkaar zetten van deze filiaalplanningen...

Het snel schakelen tussen de filiaalplanningen en het onder elkaar zetten van deze filiaalplanningen werkt handig en efficiënt.
Daarnaast de bovengenoemde punten verbeteren zou het gebruiksgemak nog meer vergroten.

Vorteile

Gebruiksgemak: snel inzicht in filiaalplanningen en goed-/ afkeuren van verlof.
Efficiënt overzicht beschikbaar van vakantiesaldo.

Nachteile

-Bij het bekijken van de filiaalplanningen, is aan de rechterkant de onderste filialen niet zichtbaar. Deze filialen moet je zelf opzoeken via de zoekbalk erboven; doorscrollen naar beneden werkt dus niet.
- Overzicht vakantieuren medewerker: zou handig zijn als er een overzicht toegevoegd wordt waarbij het eindsaldo vakantieuren actueel wordt bijgehouden. Stel: medewerker start met 20 vakantieuren uit 2019. Heeft tot heden hiervan 15 uur opgemaakt. Dan zou het overzichtelijk zijn als hier een extra kolom wordt toegevoegd waarop de resterende 5 uren wordt weergegeven.

Antwort von DifferentLab

Hi Roland,

Bedankt voor je uitgebreide feedback.

Zeer binnenkort komen we met een update met betrekking tot de vakantie-uren, waarbij duidelijk te zien is hoeveel uur er meegenomen wordt van voorgaande jaren.

Mocht je hier vragen over hebben, dan helpen we je graag.

Team Shiftbase

Nicole
Gesamtbewertung
  • Branche: Freizeit, Reisen & Tourismus
  • Unternehmensgröße: 2–10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Fijn systeem om mee in te plannen

Bewertet am 15.6.2020

Het is voor het personeel een erg overzichtelijk plansysteem. Je brengt het personeel eenvoudig op...

Het is voor het personeel een erg overzichtelijk plansysteem. Je brengt het personeel eenvoudig op de hoogte van de laatste wijzigingen en kunt het rooster per week (of eigen tijdsbestek) eenvoudig versturen. Ook als eigenaar heb ik tot nu toe nog geen problemen ervaren, het systeem is nog nooit uitgevallen of niet toegankelijk geweest. De website in combinatie met de app is naar mijn mening een juiste keuze.

Vorteile

Het is eenvoudig en overzichtelijk om jouw personeel in te plannen. Aan het einde van de maand heb je een duidelijk overzicht van de gewerkte uren. De app is erg handig voor het personeel om te kijken wanneer zij moeten werken. Ook het invullen van de beschikbaarheid werkt prettig.

Nachteile

Ik vind het persoonlijk niet fijn om het personeel via de app in te plannen, in de app heb je geen duidelijk overzicht van wie er beschikbaar is. Ik plan het personeel altijd in via de website.

Antwort von DifferentLab

Beste Nicole,

Bedankt voor je review!

Wij vinden het superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent!

De mobiele app is inderdaad als ondersteuning voor de computer bedoeld.

Hopelijk kunnen we je nog vele jaren van dienst zijn.

Groeten Bart

Dave
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Unternehmensgröße: 51–200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Spijkers

Bewertet am 31.10.2022

Snel en super vriendelijk bij vragen

Snel en super vriendelijk bij vragen

Vorteile

Dat je alles in 1 klik kan inzien. Helder en duidelijk. Het scheelt heel veel tijd dan vroeger opzoeken in mappen

Nachteile

Het uitklokken zou misschien verbeterd kunnen worden. Misschien een notificatie sturen naar de ingeklokte personen

Antwort von DifferentLab

Thank you very much for your review. Great to read that you are so satisfied with using Shiftbase. Thanks also for the feedback given. This will always be looked at to see where there is room for improvement.

Eva
Gesamtbewertung
  • Branche: Finanzdienstleistungen
  • Unternehmensgröße: 201–500 Mitarbeiter
  • Täglich für 6-12 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 3.0 /10

Gemiste kans

Bewertet am 1.7.2020

Het vertrouwen dat je wilt hebben in een programma dat de diensten en betaling van het salaris van...

Het vertrouwen dat je wilt hebben in een programma dat de diensten en betaling van het salaris van je eigen medewerkers mede bepaalt, ontbreekt.

Vorteile

Het gemak van het invoeren van een nieuwe medewerker.

Nachteile

De functies die zorgen voor efficiëntie en overzichtelijkheid ontbreken. Er is geen mogelijkheid om een vakantie (buiten de ingevoerde vakantie door de werknemer) in te voeren in het roosteroverzicht. Er is geen mogelijkheid om vrije dagen aan te geven bij medewerkers in het rooster zelf (behalve dmv afwezigheid waardoor geen dienst kan worden ingevoerd). Het is niet mogelijk om duidelijk aan te geven waarom iemand die dag toch afwezig is, bv bij ziekte/onverwachte afmelding. Dus moet er een 0-uren dienst worden toegevoegd met notitie (die wel weer wordt weergegeven in de urenregistratie). Daarnaast blijft er constant een verschil tussen de urenregistratie-uren en de rooster-uren, die wederom weer zorgen voor verwarring. Diensten kunnen alleen via een + knop worden toegevoegd (ipv bv dmv dropdownmenu) en daardoor kost het bij een gemiddelde van 20 diensten per dag veel te veel tijd om efficiënt een rooster in te delen. Er kan geen onderscheid worden gemaakt tussen vaste en parttime medewerkers. En waarom kan er op individueel niveau niet worden gesleept met diensten maar moet er heel omslachtig een datum worden aangevinkt voordat er op die dag een dienst kan worden ingepland? Er bestaat geen printversie die het rooster op een overzichtelijke manier kan afdrukken en dus moet er met de zoominstellingen van de printer worden gespeeld om het passend te maken. Al met al is het een vrij ouderwetse manier van werken die zeker niet gebruiksvriendelijk is.

Antwort von DifferentLab

Hi Eva,

Wij vinden het erg jammer dat je deze ervaring hebt met onze software. Wij streven naar de beste software, en willen dan ook van jou als gebruiker leren!

Een aantal punten die je benoemd zijn echter wel te realiseren, dus neem gerust contact met ons op zodat we het eens samen door kunnen nemen!

Je kunt ons bellen, mailen of chatten. :)

^ Bart

Marc
Gesamtbewertung
  • Branche: Krankenhausversorgung & Gesundheitswesen
  • Unternehmensgröße: 1 001–5 000 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Eenvoudig in gebruik

Bewertet am 16.6.2020

Shiftbase wordt door ons gebruikt om de basis planning van taken uit te voeren. Dit is onderverdeeld...

Shiftbase wordt door ons gebruikt om de basis planning van taken uit te voeren. Dit is onderverdeeld in meerdere teams. Uitzonderingen worden wekelijks en dagelijks bijgewerkt. Dit zijn kleinere aanpassingen waardoor een groot deel van de planning reeds vroegtijdig inzichtelijk is door het herhalende karakter van diensten.

Vorteile

Shiftbase is zeer eenvoudig voor het plannen van taken, met name herhalende taken. In verschillende dashboards houdt je eenvoudig overzicht over de plannen en tijdsbesteding.
Ook via de App voor Android of iOS is shiftbase eenvoudig te raadplegen en aan te passen

Nachteile

De cloudbases oplossing die je overal toegang geeft tot de shiftbase omgeving is helaas niet te integreren met een lokale Exchange omgeving. Gebruik je O365, dan is dit wel mogelijk.

Antwort von DifferentLab

Beste Marc,

Bedankt voor je review!

Wij vinden het leuk om te lezen dat de eenvoud van Shiftbase jullie aanspreekt!
Dit is iets waar wij veel tijd in steken.

Binnenkort gaan we kijken naar de mogelijkheden om een koppeling op te zetten met Exchange omgevingen.

Groeten Bart

Gerard
Gesamtbewertung
  • Branche: Essen & Trinken
  • Unternehmensgröße: 51–200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

FRUIT OP JE WERK & Shiftbase

Bewertet am 1.7.2020

Vorteile

Het product is zeer makkelijk in gebruik, ook wanneer je hier geen ervaring mee hebt. Je hebt het volledige pakket snel onder de knie. Het is zeer belangrijk voor ons als organisatie dat de roosters zo makkelijk inzichtelijk zijn , en dat je hier ook aanvullende informatie kunt geven. Daarnaast is het ideaal dat je met één druk op de knop een rapportage kunt draaien over datgene wat je nodig hebt. Vervolgens kunnen we middels een andere koppeling dit weer doorschieten naar ons salarispakket als het bijvoorbeeld om overuren gaat.

Nachteile

Het nadeel van deze software is dat er gekozen is voor een bepaalde berekening wanneer het op vakantiedagen aankomt. Dit is niet vrij invulbaar en aan te passen naar onze eigen CAO. Hierdoor zullen we altijd verschillen blijven houden met onze salarisadministratie, ook al zijn ze miniem. Dat zal dus nooit helemaal aansluiten.

Antwort von DifferentLab

Hallo Gerard,

Bedankt voor je positieve review :D

Als het goed is zouden de vakantie-uren volledig moeten aansluiten op jullie eigen berekening.

Mocht je hier nog een keer naar willen kijken, dan willen we je hier graag bij helpen.

Groeten Bart

Mariska
Gesamtbewertung
  • Branche: Krankenhausversorgung & Gesundheitswesen
  • Unternehmensgröße: 11–50 Mitarbeiter
  • Täglich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Overzichtelijk, klantvriendelijk en multifunctioneel

Bewertet am 30.6.2020

Vanaf het begin tijdens de pilot kon je zelf kijken en ervaren hoe het systeem werkt. Hierdoor kan...

Vanaf het begin tijdens de pilot kon je zelf kijken en ervaren hoe het systeem werkt. Hierdoor kan je goed inschatten of het systeem past bij de organisatie en het beleid. Eventuele vragen en/of onduidelijkheden worden per mail/telefonisch goed ondersteund.

Vorteile

Duidelijk overzicht voor medewerkers/gebruikers wat betreft roostering, overzicht gewerkte uren, verlof. En voor beheerders overzichtelijk en prettig dat je rechten goed kunt verdelen. Prettige, kundige en snelle klantenservice. We zijn nog in de ontdekkende fase en zien steeds meer mogelijkheden.

Nachteile

De rapportage mogelijkheden mogen meer ontwikkelt worden, missen van betaaloverzicht per medewerker per maand. Als ook uitbreiding van de HR mogelijkheden als documenten overzichtelijk toe kunnen voegen waaronder salarisstroken, contracten ed.

Antwort von DifferentLab

Hoi Mariska,

Bedankt voor je super review!

Het uploaden van medewerker bestanden is al mogelijk! Wij blijven onze software steeds uitbreiden met extra (HR) functionaliteiten.

Groeten Bart

Sanne
Gesamtbewertung
  • Branche: Eventservice
  • Unternehmensgröße: 51–200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 7.0 /10

Shiftbase goed bezig

Bewertet am 1.7.2020

Voorheen waren we planningen aan het maken via Excel en de beschikbaarheid per personeelslid aan...

Voorheen waren we planningen aan het maken via Excel en de beschikbaarheid per personeelslid aan het opvragen, dit gaat nu veel gemakkelijker. Daarnaast het overzicht van plus- en min-uren van vaste werknemers is erg duidelijk.

Vorteile

Het programma is overzichtelijk in de planning en het overzicht van de plus- en min uren.

Nachteile

Wij zijn een evenementenlocatie, waarbij we niet dagelijks het programma nodig hebben voor onze evenementenplanning. Daar is het programma niet helemaal op ingericht.

Antwort von DifferentLab

Hallo Sanne,

Bedankt voor je review.

Team Shiftbase

Mike
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Unternehmensgröße: 51–200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Gemakkelijk voor gebruiker en beheerder

Bewertet am 15.6.2020

Fijn en overzichtelijk systeem, voor zowel de medewerkers, bedrijfsleiders als de beheerders....

Fijn en overzichtelijk systeem, voor zowel de medewerkers, bedrijfsleiders als de beheerders.

Roosteren wordt makkelijk gemaakt door het aanmaken van teams, vaste diensten en andere opties. Daarnaast makkelijk om vakantie aanvragen goed te keuren.

Vorteile

- Goede app
- Te koppelen met veelgebruikte systemen
- Makkelijk roosteren
- Veel informatie uit te halen

Nachteile

- Nieuwe zoekfunctie rapportages
- Geen mogelijkheid dagen of weken te blokkeren voor vakantie aanvragen
- Sommige koppelingen zijn minimaal waar meer mogelijkheden zijn
- Urenregistratie niet meer overzichtelijk welke dagen zijn gesloten en nog open staan

Antwort von DifferentLab

Beste Mike,

Bedankt voor je review.

Vanaf volgende week gaan we je blij maken met de nieuwe functionaliteit waarbij het mogelijk is om dagen te blokkeren voor een afwezigheidsaanvraag.

Wat betreft de koppeling, helaas is het voor ons niet altijd mogelijk om alle gegevens uit te lezen van een koppelpartner.

Groeten Bart

Martijn
Gesamtbewertung
  • Branche: Sport
  • Unternehmensgröße: 11–50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Zeer gebruiksvriendelijk en alles omvattend programma

Bewertet am 23.7.2020

Zeer tevreden over het programma, betrouwbaarheid, personele ondersteuning (helpdesk) en alle...

Zeer tevreden over het programma, betrouwbaarheid, personele ondersteuning (helpdesk) en alle informatie inzichtelijk bij elkaar.

Vorteile

Betrouwbaar, goed beveiligt, veel diverse informatie direct zichtbaar voor medewerkers alsook management, alle gegevens bij elkaar, zeer snelle en vriendelijke helpdesk, koppelbaar met Numbers en duidelijk voor elke type gebruiker.

Nachteile

Urenverantwoording is veel werk (veel handelingen om na te kijken en goed te keuren).

Antwort von DifferentLab

Hallo Martijn,

Bedankt voor je mooie recensie!

Mochten jullie de urenverantwoording nog efficienter willen doen, dan staat onze servicedesk voor jullie klaar!

Team Shiftbase

Carin
Gesamtbewertung
  • Branche: Psychische Gesundheitsfürsorge
  • Unternehmensgröße: 11–50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 7.0 /10

Review gebruik shiftbase

Bewertet am 31.10.2022

Over het algemeen goed.

Over het algemeen goed.

Vorteile

Het klokken gaat gemakkelijkHet inplannen gaat makkelijkDe urenregistratie gaat gemakkelijk

Nachteile

Ziekmeldingen, afwezigheid enz worden niet op de gedetailleerde rapportage aangegeven. Dit zou makkelijk in de kolommen toegevoegd moeten kunnen worden als optie. De aanmeldingen van nieuwe medewerkers loopt sinds de update niet altijd even goed. Er moet vaak gebeld worden omdat ze uit het systeem gegooid worden en heel vaak nieuwe inlog gegevens moeten krijgen voordat ze er daadwerkelijk in staan. Dit komt wat onprofessioneel over naar de nieuwe medewerkers toe.

Antwort von DifferentLab

Thank you so much for your review and feedback on Shiftbase. Great to read that rostering and clocking are going as they should. Regarding your given feedback, we are happy to look into it with you. Our customer service team is always on hand to see what challenges you're up against right now.

Jard
Gesamtbewertung
  • Branche: Logistik & Lieferkette
  • Unternehmensgröße: 51–200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Tijd-en verlofregistratie zelf op maat te maken

Bewertet am 16.6.2020

Shiftbase waarborgt de structuur binnen het bedrijf. De directe terugkoppeling bij een verlofaanvraa...

Shiftbase waarborgt de structuur binnen het bedrijf. De directe terugkoppeling bij een verlofaanvraag is prettig, en er zijn geen mails of briefjes die kwijt kunnen raken.

Vorteile

Je kunt in Shiftbase je eigen structuur bouwen. Je kunt diverse afdelingen, hiërarchische lagen, en rollen creëren, precies zoals het in jouw onderneming geregeld is.
De reeds bestaande koppeling met het payroll systeem en de lage implementatiekosten gaven voor ons de doorslag om aan de slag te gaan met Shiftbase.

Nachteile

Ik zou graag zien dat de koppeling tussen Shiftbase en ons payrollsysteem wordt uitgebreid zodat naast overwerk ook verlof, ATV en tijd-voor-tijd automatisch wordt overgezet naar de loonstrook.

Antwort von DifferentLab

Hallo Jard,

Bedankt voor je mooie review.

We nemen je feedback mee en gaan deze bespreken.

Team Shiftbase

Wendy
Gesamtbewertung
  • Branche: Einzelhandel
  • Unternehmensgröße: 2–10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Shiftbase

Bewertet am 30.6.2020

Fijn en gebruikersvriendelijk systeem

Fijn en gebruikersvriendelijk systeem

Vorteile

Dat de vakantie dagen niet meer bijgehouden hoeven te worden in Excel. Overuren worden automatisch geregistreerd.

Nachteile

Het nadeel is als je bij een filiaal maar 1 klok hebt hangen en wel meerdere afdelingen dan pakt hij dus alle kloktijden op de "hoofd afdeling" waar de klok aanhangt. Dat is wel jammer want dan moet je elke keer die persoon zijn/haar kloktijden verplaatsen naar de juiste afdeling.

Antwort von DifferentLab

Hoi Wendy,

Leuk dat je een review hebt geschreven!

Je kan er ook voor kiezen dat de geklokte tijden op de afdeling wordt geplaatst waarop de medewerker is ingeroosterd.

Dit doe je door de tijdklok niet te koppelen aan een afdeling.

Onze support afdeling zal contact opnemen om te helpen bij het instellen.

Groeten Bart