Shiftbase

Personaleinsatzplanungssoftware

Gesamtbewertung

4,4 /5
(194)
Preis-Leistungs-Verhältnis
4,4/5
Funktionen
4,2/5
Bedienkomfort
4,3/5
Kundenbetreuung
4,6/5

95%
haben diese Anwendung empfohlen
Sortieren nach

194 Bewertungen

Verifizierter Rezensent
Gesamtbewertung
  • Branche: Medienproduktion
  • Unternehmensgröße: 1 001-5 000 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Erleichtert die Dienstplanung

Bewertet am 31.10.2022

Wir nutzen nicht alle Funktionen (z.B. Lohnberechnung) und sind trotzdem sehr zufrieden.

Vorteile

Transparentes Preismodell, einfache Einrichtung und guter Support. Mitarbeiter und Management nutzen auch sehr gerne die App.

Nachteile

Andere Anbieter werben mit „sich selbst planenden Dienstplänen“, die man nachträglich noch anpassen kann. Das bietet Shiftbase m.W. nicht.

In Betracht gezogene Alternativen

Papershift

Warum Shiftbase gewählt wurde

Wachsendes Team und Anforderungen.

Zuvor genutzte Software

Microsoft Excel

Antwort von DifferentLab B.V.

Thank you so much for this review and your feedback. Good to see that Shiftbase works well for everyone and that you are happy with our customer service.

Anja
Gesamtbewertung
  • Branche: Gesundheit, Wellness & Fitness
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Pure Zufriedenheit

Bewertet am 3.11.2022

Ich bin rundum zufrieden

Vorteile

Die schnelle Aktualisierung, die gute Übersicht und der gute Kundenservice. Auf Fragen gibt es sofort eine Antwort und das Team ist immer nett, freundlich und gut gelaunt.

Nachteile

Am Anfang harkte es etwas mit dem Einloggen bei den Mitarbeiterinnen, wenn die App dann aktualisiert wird, funktioniert es auch schnell wieder.

Antwort von DifferentLab B.V.

Thank you for your kind review, good to hear that you are happy with our customer service. That's what we do it for.

Thomas
Gesamtbewertung
  • Branche: Gesundheit, Wellness & Fitness
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 7.0 /10

Licht und schatten

Bewertet am 12.10.2020

Durch Shiftbase im vergleich zum alten Programm hoffentlich weiterhin Zeitersparnis.

Vorteile

Online Performanz sehr gut, zugriff von überall, flexible eintragung

Nachteile

- Feiertage müssen händisch, einzeln und für jedes Jahr extra eingetragen werden.

- Manches vielleicht korrekt, aber zu kompliziert erklärt.

- Verträge / Urlaubstage werden nicht immer aktuell bzw garnicht angezeigt.

Leonie
Gesamtbewertung
  • Branche: Einzelhandel
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Schon sehr gut, aber noch Luft nach oben

Bewertet am 9.11.2022

Vorteile

unterschiedliche Farben für Schichten/Teams, minutengenaue Zeiterfassung

Nachteile

gefühlt zu oft Neuerungen, die man verstehen und allen Mitarbeitern erklären muss (und die unserer Meinung nach nicht nötig sind)

Sonja
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Sehr gute Bewertung

Bewertet am 31.10.2022

sehr gut

Vorteile

Das einfache Handling und der sehr gute Support

Nachteile

Ich habe keine Kritik am System ... aus diesem Grund kann ich nicht mehr schreiben :-)

Antwort von DifferentLab B.V.

Thank you for your review. Great to see that you are so satisfied with our product and service. Good service is our top priority.

Nadine
Gesamtbewertung
  • Branche: Alternative Medizin
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Bewertung

Bewertet am 6.7.2020

Optimaler dienstplan

Vorteile

Einfache übersichtliche Bedienung. Für uns in der Pflege der perfekte dienstplan

Nachteile

Keine nennenswerten Nachteile. Wir haben keinerlei Probleme

Antwort von DifferentLab B.V.

Guten Tag Frau Hermann,

Vielen Dank fur Ihr positives Feedback! Wir freuen uns sehr, dass Shiftbase Ihnen so gut gefallt.

Freundliche Gru?e,
Lina Ziebell

Ursula
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für 6-12 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Preis Leistungsverhältnis super

Bewertet am 24.6.2020

Dienstplanung, Stundenerrechnung

Vorteile

Mit dem Produkt kann man sehr gut arbeiten.

Nachteile

Am Anfang gab es ein paar Schwierigkeiten mit der Benutzung, aber Hilfe war immer verfügbar

Antwort von DifferentLab B.V.

Liebe Ursula,

vielen Dank fur Ihr Feedback. Wir freuen uns sehr, dass Ihnen Shiftbase und unser Service so gut gefallt und hoffen, dass Sie auch zukunftig Freude an der Nutzung haben werden. Wir stehen Ihnen naturlich weiterhin fur Fragen und Unterstutzung zur Verfugung.

Beste Gru?e, Bart

Christian
Gesamtbewertung
  • Branche: Einzelhandel
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Wöchentlich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Rundum sehr gelungen

Bewertet am 16.9.2020

Vorteile

- übersichtliche Planungsansicht
- das es Terminals gibt über die gestempelt werden kann
- Schnelligkeit
- gute usability

Nachteile

- Statistik ist unzureichend
- uns fehlt eine saubere Übersicht in der ein Mitarbeiter seine monatlichen Stunden, inkl. Überstunden, Urlaub, etc. sehen kann. Dies sollte in einer Liste ersichtlich sein ohen das viel Formatierungsarbeit geleistet werden muss. Eine Art Monatsprotokoll je Mitarbeiter, gerne als PDF.

Michael
Gesamtbewertung
  • Branche: Eventservice
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Wöchentlich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Teamwork Kultin

Bewertet am 9.12.2020

Veranstaltungsorganisation hat sich sehr vereinfacht, die Teilnehmer arbeiten gerne mit Shiftbase. Wir sind ein gemeinnütziger Verein, alle arbeiten ehrenamtlich.

Vorteile

Schichten eintragen und Verwalten, Information, Nachrichten, Kommentare, Übersicht, intuitiv

Nachteile

Können wir schlecht sagen, weil wir die kostenlose Version benutzen.

Sander
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Super systeem, snelle implementatie en fijne support

Bewertet am 31.10.2022

Vorteile

Eenvoudig in het gebruik, duidelijk en overzichtelijk, zowel voor management als onze medewerkers

Nachteile

Inloggen via de mobiele app wilt niet altijd even makkelijk, wachtwoorden aanmaken voor medewerkers is onduidelijk (welke tekens mag je wel en niet gebruiken).

In Betracht gezogene Alternativen

Linda

Gründe für den Wechsel zu Shiftbase

Prijs-kwaliteit en gebruiksgemak. Daarnaast te koppelen met onze administratie, agenda en kassasysteem.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Thank you very much for your review. Great to read that you are so satisfied with using Shiftbase and that it is good to use for both management and staff. Thanks also for the feedback provided. On our help centre there is a lot mentioned also regarding passwords etc. In addition, our customer service is always there for you.

Eva
Gesamtbewertung
  • Branche: Finanzdienstleistungen
  • Unternehmensgröße: 201-500 Mitarbeiter
  • Täglich für 6-12 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 3.0 /10

Gemiste kans

Bewertet am 1.7.2020

Het vertrouwen dat je wilt hebben in een programma dat de diensten en betaling van het salaris van je eigen medewerkers mede bepaalt, ontbreekt.

Vorteile

Het gemak van het invoeren van een nieuwe medewerker.

Nachteile

De functies die zorgen voor efficiëntie en overzichtelijkheid ontbreken. Er is geen mogelijkheid om een vakantie (buiten de ingevoerde vakantie door de werknemer) in te voeren in het roosteroverzicht. Er is geen mogelijkheid om vrije dagen aan te geven bij medewerkers in het rooster zelf (behalve dmv afwezigheid waardoor geen dienst kan worden ingevoerd). Het is niet mogelijk om duidelijk aan te geven waarom iemand die dag toch afwezig is, bv bij ziekte/onverwachte afmelding. Dus moet er een 0-uren dienst worden toegevoegd met notitie (die wel weer wordt weergegeven in de urenregistratie). Daarnaast blijft er constant een verschil tussen de urenregistratie-uren en de rooster-uren, die wederom weer zorgen voor verwarring. Diensten kunnen alleen via een + knop worden toegevoegd (ipv bv dmv dropdownmenu) en daardoor kost het bij een gemiddelde van 20 diensten per dag veel te veel tijd om efficiënt een rooster in te delen. Er kan geen onderscheid worden gemaakt tussen vaste en parttime medewerkers. En waarom kan er op individueel niveau niet worden gesleept met diensten maar moet er heel omslachtig een datum worden aangevinkt voordat er op die dag een dienst kan worden ingepland? Er bestaat geen printversie die het rooster op een overzichtelijke manier kan afdrukken en dus moet er met de zoominstellingen van de printer worden gespeeld om het passend te maken. Al met al is het een vrij ouderwetse manier van werken die zeker niet gebruiksvriendelijk is.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Hi Eva,

Wij vinden het erg jammer dat je deze ervaring hebt met onze software. Wij streven naar de beste software, en willen dan ook van jou als gebruiker leren!

Een aantal punten die je benoemd zijn echter wel te realiseren, dus neem gerust contact met ons op zodat we het eens samen door kunnen nemen!

Je kunt ons bellen, mailen of chatten. :)

^ Bart

Ilona
Gesamtbewertung
  • Branche: Krankenhausversorgung & Gesundheitswesen
  • Unternehmensgröße: 1 001-5 000 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Zeer tevreden met Shiftbase

Bewertet am 31.10.2022

Goed

Vorteile

Programma is makkelijk in gebruik. Overzichtelijk en goed in te delen voor verschillende locaties en of teams. Uren registratie en accorderen van gewerkte uren gaat makkelijk en is overzichtelijk. Afwezigheid en verzuim kan makkelijk worden geregistreerd. Een goed programma voor een organisatie waar er veel veranderingen zijn op korte termijn.

Nachteile

Het is jammer dat je geen locaties en of diensten kan opslaan in een soort geschiedenis zonder deze er totaal uit te halen. Het kan handig zijn om iets uit het verleden op te zoeken. Het is jammer dat je aantekeningen die je maakt in een personeelsdossier niet in het systeem kan doorzetten naar leidinggevende andere coördinatoren.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Thank you so much for your review and kind words. We really appreciate this. Thank you also for the feedback you gave us. This will always be looked at. Often, more is possible than you think. Please feel free to contact us. Our customer service will be happy to look at the possibilities with you and whether some options are already possible.

Henri
Gesamtbewertung
  • Branche: Bekleidung & Mode
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Prima tool voor ons bedrijf!

Bewertet am 31.10.2022

Vorteile

Altijd roosters bij de hand en voor iedereen inzichtelijk. Urenregistratie hoeft niet meer op een excelsheet.

Nachteile

Ik heb nog geen nadelen ontdekt. maar zou het handig vinden als ik bijvoorbeeld de salarisstroken eenvoudiger zou kunnen distribueren via Shiftbase.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Thanks so much for your review and feedback. Good to read that you like using Shiftbase so much at the moment. All feedback will always be looked at.

Verifizierter Rezensent
Gesamtbewertung
  • Branche: Lebensmittelproduktion
  • Unternehmensgröße: 51-200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Fijne software

Bewertet am 30.6.2020

We zijn inmiddels ruim een jaar bezig met Shiftbase en we werken er naar volle tevredenheid mee. Iedereen is inmiddels aan het concept gewend en het scheelt ontzettend veel tijd voor de administratie.

Vorteile

Voor het personeel is het ontzettend simpel om in en uit te klokken. Daarnaast is het voor mij als controleur heel prettig nakijken. Eventuele aanpassingen kan ik heel makkelijk maken. Wij komen nog uit een situatie waarbij iedereen zijn uren op papier noteerde, dus dit is veel effectiever en meer waarheidsgetrouw.

Nachteile

Het enige dat ik lastig vind is wanneer men vergeet te klokken. Het vergt nogal wat tijd om te checken wat de daadwerkelijke uit- of incheck tijd was wanneer iemand vergeet te klokken.

In Betracht gezogene Alternativen

Bedrijfsrooster

Gründe für den Wechsel zu Shiftbase

Gebruikersgemak

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Hallo,

Bedankt voor uw positieve review!

Groeten Bart

Dave
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Unternehmensgröße: 51-200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Spijkers

Bewertet am 31.10.2022

Snel en super vriendelijk bij vragen

Vorteile

Dat je alles in 1 klik kan inzien. Helder en duidelijk. Het scheelt heel veel tijd dan vroeger opzoeken in mappen

Nachteile

Het uitklokken zou misschien verbeterd kunnen worden. Misschien een notificatie sturen naar de ingeklokte personen

In Betracht gezogene Alternativen

Linda

Gründe für den Wechsel zu Shiftbase

Goede heldere uitleg, en ik voelde een klik

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Thank you very much for your review. Great to read that you are so satisfied with using Shiftbase. Thanks also for the feedback given. This will always be looked at to see where there is room for improvement.

Carin
Gesamtbewertung
  • Branche: Psychische Gesundheitsfürsorge
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 7.0 /10

Review gebruik shiftbase

Bewertet am 31.10.2022

Over het algemeen goed.

Vorteile

Het klokken gaat gemakkelijkHet inplannen gaat makkelijkDe urenregistratie gaat gemakkelijk

Nachteile

Ziekmeldingen, afwezigheid enz worden niet op de gedetailleerde rapportage aangegeven. Dit zou makkelijk in de kolommen toegevoegd moeten kunnen worden als optie. De aanmeldingen van nieuwe medewerkers loopt sinds de update niet altijd even goed. Er moet vaak gebeld worden omdat ze uit het systeem gegooid worden en heel vaak nieuwe inlog gegevens moeten krijgen voordat ze er daadwerkelijk in staan. Dit komt wat onprofessioneel over naar de nieuwe medewerkers toe.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Thank you so much for your review and feedback on Shiftbase. Great to read that rostering and clocking are going as they should. Regarding your given feedback, we are happy to look into it with you. Our customer service team is always on hand to see what challenges you're up against right now.

Robin
Gesamtbewertung
  • Branche: Textilien
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Bespaar tijd en geld met je urenregistratie in Shiftbase

Bewertet am 31.10.2022

Bespaar tijd en geld bij roosters maken, planning uitwerken, urenregistratie en verlof/verzuim bijhouden.

Vorteile

Overzichtelijk en eenvoudig in gebruik: roosters maken, planning, urenregistratie en verlof/verzuim in een handomdraai verwerkt.

Nachteile

Het opzetten van urenregistraties/verzuim in combinatie met de verschillende soorten contracten kan in het begin kan wat lastig zijn om uit te zoeken.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Great to read that you are so satisfied with Shiftbase. Thank you so much for this review. Also thanks for your feedback provided. We always look at this too to see if things could be even easier than they already are.

Verifizierter Rezensent
Gesamtbewertung
  • Branche: Glücksspiel & Casinos
  • Unternehmensgröße: 201-500 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Mooie planningstool met mogelijkheid om taken te plannen

Bewertet am 31.10.2022

Goede ondersteuning

Vorteile

Duidelijk Overzichtelijke kleuren en goede app met push functie

Nachteile

Geen echte grote nadelen gevonden in applicatie

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Thank you so much for your review and your positive words. Great to read that you like our product and service, that's what we do it for.

Irma
Gesamtbewertung
  • Branche: Bürgerliche & soziale Einrichtungen
  • Unternehmensgröße: 51-200 Mitarbeiter
  • Täglich für 6-12 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Fijn gebruik

Bewertet am 30.6.2020

Het is een fijne planningstool. Het gaat veel sneller en makkelijker. Het kost dus minder tijd om te plannen. Het is ook flexibel, dus je kunt makkelijk wijzigingen doorvoeren. Het is ook erg fijn dat de medewerkers kunnen inzien wat de diensten zijn en kunnen ruilen.

Vorteile

De grootste voordelen zijn dat je een bezettingsnorm kunt toevoegen, waardoor je in een oogopslag kunt zien of er voldoende bezetting is. Daarnaast kunnen alle medewerkers ook zien wat andere aan het doen zijn. Waardoor ruilen makkelijk is. Je kunt diensten ook makkelijk laten herhalen. Gebruikers kunnen een app installeren, maar als ze dat niet willen ook gewoon via de website.

Nachteile

Wat ik echt mis: je kunt met meerdere locaties werken, wat erg fijn is. Maar het is niet mogelijk om dezelfde medewerker op meerdere locaties te laten werken. Wij hebben een KCC die een bezetting heeft op locatie X, locatie Y en locatie Z. Nu geven we dit aan in Shifts, en nemen we een totale bezetting. Maar het is beter om een bezetting te hebben per locatie, wat ook voor meer overzicht zorgt.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Hoi Irma,

Bedankt voor je uitgebreide review!

Als ik je verhaal zo lees, verwacht ik dat we je wens ondersteunen.
Onze servicedesk zal contact met je opnemen om te kijken of Shiftbase aan je wens kan voldoen :)

Groeten Bart

Jelle
Gesamtbewertung
  • Branche: Psychische Gesundheitsfürsorge
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 6.0 /10

Overzicht

Bewertet am 30.6.2020

We hebben voorheen roosterplaats gebruikt deze was wel inzichtelijker maar met veel minder onderliggende opties.

Dus qua opties zeer tevreden maar qua vormgeving niet.

Vorteile

Shiftbase geeft de optie om veel achterliggende informatie in het systeem te zetten. daarnaast is het mogelijk om verschillende agenda's te maken en verschillende teams.

Nachteile

De layout maakt het zo dat er geen duidelijk overzicht is.
We hebben een team met een aantal locaties en ik moet scrollen om te zien wie er werkt. Ik kan dus niet in een keer zien wie waar werkt. ook staan de namen van medewerkers ertussen die niet werkzaam zijn wat het rooster extra druk maakt.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Hoi Jelle,

Bedankt voor je review!

Shiftbase beschikt over verschillende rooster weergave. Met het "team rooster" heb je direct inzichtelijk wie er allemaal ingeroosterd zijn per locatie.

Mocht je hier niet uitkomen, dan helpen we je hier graag mee!

Groeten Bart

Herman
Gesamtbewertung
  • Branche: Gastgewerbe
  • Unternehmensgröße: 11-50 Mitarbeiter
  • Täglich für 6-12 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

In mijn branche koploper

Bewertet am 16.6.2020

Ik ben zelf ex-automatiseerder en dus erg kritisch. Wij hebben reeds enkele planningspakketten geprobeerd. In alle gevallen was het gebruiksgemak matig en werden vaak dingen beloofd die vervolgens op de plank bleven liggen.
Ik heb de mogelijkheid gehad om met de proefversie Shiftbase ervaring op te doen, maar was na enkele dagen al overtuigd dat dit pakket in ieder geval voor de eisen die wij stellen, met kop en schouders boven de anderen uitstak.

Vorteile

Qua functionaliteit doet het pakket wat het moet doen. Eenvoudig plannen, beschikbaarheid medewerkers beheren, diverse duidelijke schermoverzichten. App voor medewerkers waarin belangrijke zaken als inzien planning, ruilverzoeken indienen en accepteren, openstaande diensten oppakken, nieuwsbrieven lezen (en beantwoorden) op eenvoudige wijze worden aangeboden.
Integratie met de software van ons payroll-bedrijf (Connexie), waardoor uren doorgeven binnen 2 minuten is afgehandeld.
Integratie met kloksysteem, zodat klokuren automatisch naast roosteruren worden gehouden.
Bij eventuele vragen of onduidelijkheden kun je gebruik maken van de chat, hierin wordt meestal binnen 5 minuten op professionele wijze geantwoord.

Nachteile

Eigenlijk weinig minpunten. Ik heb enkele suggesties gedaan die overzichten voor mij nog verder vereenvoudigen, en die hopelijk in de wishlist terecht komen.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Beste Herman,

Bedankt voor je positieve review!

We blijven constant naar onze klanten luisten, voor de beste gebruikerservaring.

Groeten Bart

Roland
Gesamtbewertung
  • Branche: Bekleidung & Mode
  • Unternehmensgröße: 51-200 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 2 Jahre genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Aandachtspunten

Bewertet am 9.7.2020

Het snel schakelen tussen de filiaalplanningen en het onder elkaar zetten van deze filiaalplanningen werkt handig en efficiënt.
Daarnaast de bovengenoemde punten verbeteren zou het gebruiksgemak nog meer vergroten.

Vorteile

Gebruiksgemak: snel inzicht in filiaalplanningen en goed-/ afkeuren van verlof.
Efficiënt overzicht beschikbaar van vakantiesaldo.

Nachteile

-Bij het bekijken van de filiaalplanningen, is aan de rechterkant de onderste filialen niet zichtbaar. Deze filialen moet je zelf opzoeken via de zoekbalk erboven; doorscrollen naar beneden werkt dus niet.
- Overzicht vakantieuren medewerker: zou handig zijn als er een overzicht toegevoegd wordt waarbij het eindsaldo vakantieuren actueel wordt bijgehouden. Stel: medewerker start met 20 vakantieuren uit 2019. Heeft tot heden hiervan 15 uur opgemaakt. Dan zou het overzichtelijk zijn als hier een extra kolom wordt toegevoegd waarop de resterende 5 uren wordt weergegeven.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Hi Roland,

Bedankt voor je uitgebreide feedback.

Zeer binnenkort komen we met een update met betrekking tot de vakantie-uren, waarbij duidelijk te zien is hoeveel uur er meegenomen wordt van voorgaande jaren.

Mocht je hier vragen over hebben, dan helpen we je graag.

Team Shiftbase

Nicole
Gesamtbewertung
  • Branche: Freizeit, Reisen & Tourismus
  • Unternehmensgröße: 2-10 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Weiterempfehlungsquote 10.0 /10

Fijn systeem om mee in te plannen

Bewertet am 15.6.2020

Het is voor het personeel een erg overzichtelijk plansysteem. Je brengt het personeel eenvoudig op de hoogte van de laatste wijzigingen en kunt het rooster per week (of eigen tijdsbestek) eenvoudig versturen. Ook als eigenaar heb ik tot nu toe nog geen problemen ervaren, het systeem is nog nooit uitgevallen of niet toegankelijk geweest. De website in combinatie met de app is naar mijn mening een juiste keuze.

Vorteile

Het is eenvoudig en overzichtelijk om jouw personeel in te plannen. Aan het einde van de maand heb je een duidelijk overzicht van de gewerkte uren. De app is erg handig voor het personeel om te kijken wanneer zij moeten werken. Ook het invullen van de beschikbaarheid werkt prettig.

Nachteile

Ik vind het persoonlijk niet fijn om het personeel via de app in te plannen, in de app heb je geen duidelijk overzicht van wie er beschikbaar is. Ik plan het personeel altijd in via de website.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Beste Nicole,

Bedankt voor je review!

Wij vinden het superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent!

De mobiele app is inderdaad als ondersteuning voor de computer bedoeld.

Hopelijk kunnen we je nog vele jaren van dienst zijn.

Groeten Bart

quentin
Gesamtbewertung
  • Branche: Krankenhausversorgung & Gesundheitswesen
  • Unternehmensgröße: 51-200 Mitarbeiter
  • Täglich für 1-5 Monate genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Kundenbetreuung
  • Weiterempfehlungsquote 8.0 /10

Shiftbase is customizable & flexible, but easy to use

Bewertet am 24.8.2021

We were looking for a flexibel tool which allows us to experiment with self-rostering & self-planning. This is all possible with the build-in functions & ability to adjust rights. Now, our whole team is managed on the same platform, so everyone is able to see who's planned in for the day, who's on vacation etc. I hope the app will continue to be refined in the future, and that feedback from customers will be taken into account for the continuous development.

Vorteile

The deciding factors for me where:
- Flexibility in the assignment of rights to certain groups of users (allows for self-rostering and added flexibility, we use it to add a "flex" group to every team, so everyone can see the roster of another team, without the ability to change something)
- The API: helps in tracking employee parameters without being dependent on manual repporting
- Ease of use: it's always a challenge to launch a group of people into daily use of the app, and the question remains how the new tool will be introduced and explained. I'm glad shiftbase has a knowledge centre, so one can lookup any questions quite easily

Nachteile

- The presentation of the "team roster" isn't all that useful
- A lack of options for part-time employees, meaning that the planning of off-days has to be managed with the use of availability, which takes time to put in for each and every employee
- Polishing the app: the app is quite useful, but in my opinion it isn't quite as refined as the mean application

Marc
Gesamtbewertung
  • Branche: Krankenhausversorgung & Gesundheitswesen
  • Unternehmensgröße: 1 001-5 000 Mitarbeiter
  • Täglich für Mehr als 1 Jahr genutzt
  • Quelle der Bewertung

Gesamtbewertung

  • Preis-Leistungs-Verhältnis
  • Bedienkomfort
  • Weiterempfehlungsquote 9.0 /10

Eenvoudig in gebruik

Bewertet am 16.6.2020

Shiftbase wordt door ons gebruikt om de basis planning van taken uit te voeren. Dit is onderverdeeld in meerdere teams. Uitzonderingen worden wekelijks en dagelijks bijgewerkt. Dit zijn kleinere aanpassingen waardoor een groot deel van de planning reeds vroegtijdig inzichtelijk is door het herhalende karakter van diensten.

Vorteile

Shiftbase is zeer eenvoudig voor het plannen van taken, met name herhalende taken. In verschillende dashboards houdt je eenvoudig overzicht over de plannen en tijdsbesteding.
Ook via de App voor Android of iOS is shiftbase eenvoudig te raadplegen en aan te passen

Nachteile

De cloudbases oplossing die je overal toegang geeft tot de shiftbase omgeving is helaas niet te integreren met een lokale Exchange omgeving. Gebruik je O365, dan is dit wel mogelijk.

Antwort von DifferentLab B.V. Übersetzen auf: Deutsch

Beste Marc,

Bedankt voor je review!

Wij vinden het leuk om te lezen dat de eenvoud van Shiftbase jullie aanspreekt!
Dit is iets waar wij veel tijd in steken.

Binnenkort gaan we kijken naar de mogelijkheden om een koppeling op te zetten met Exchange omgevingen.

Groeten Bart